المقادير
- 2 x كوب بشامل (خفيف)
- 2 x عدد فص ثوم مهروس
- 1 x معلقة كبيرة زبدة
- 1 x معلقة صغيرة بابريكا
- 1 x عدد مكعب مرقة دجاج
- 1 x معلقة صغيرة ملح (أو حسب الرغبة)
- 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)
- ½ x كيلو صدور دجاج مخلية
- ½ x كوب ماء
الخطوات
- ننضف الدجاج كويس وننشفه من الماء الزائد.
- نسيح الزبدة في طاسة علي النار ونحمر الدجاج فيها لمدة دقيقتين او حتي تاخد لون دهبي لكل وجه.
- نشيل الدجاج في طبق علي جنب و نحمر الثوم في نفس الطاسة وندوب مكعب المرق في كوب الماء ونضيفه للثوم.
- نضيف البشاميل ونتبل بالملح والفلفل والبابريكا وعند اول غليان الخليط نرجع الدجاج للطاسة مرة تانية.
- نهدي النار جدا ونغطي الطاسة حتي تمام النضج .
الوقت
- وقت التحضير :
- وقت الطهي :
- الوقت الكلى :
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق