طاجن بامية باللحمة المفرومة - abo-kersh

Post Top Ad

الخميس، 6 ديسمبر 2018

طاجن بامية باللحمة المفرومة





المقادير

  • x عدد طماطم
  • x معلقة كبيرة سمن
  • x كيلو بامية
  • x معلقة صغيرة زيت ذرة
  • x كوب عصير طماطم
  • x كيلو لحمة مفرومة



الخطوات

  1. هنغسل البامية وننضفها كويس
  2. فى طاسة غويطة هنقلب البامية فى السمن والزيت لحد ما تدبل (حوالى 3-4 دقائق)
  3. هنصفى البامية ونحطها فى حلة بايركس أو طاجن فخار
  4. هنضيف اللحمة المفرومة.
  5. هنقطع حبات الطماطم حلقات ونحطها على الوش.
  6. هنضيف عصير الطماطم.
  7. هنغطى الحلة أو الطاجن ويدخل الفرن لمدة 20 دقيقة على درجة حرارة 180
  8. تقدم مع الخبز أو الأرز وبالهنا والشفا.






الوقت

  • وقت التحضير : 
  • وقت الطهي : 
  • الوقت الكلى : 


الادوات المستخدمه

  • طاسة غويطة
  • صينية بايركس

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Bottom Ad