سمك بوري مشوي - abo-kersh

Post Top Ad

الخميس، 6 ديسمبر 2018

سمك بوري مشوي



المقادير

  • x عدد فص ثوم مهروس
  • x معلقة كبيرة ردة
  • x معلقة كبيرة ملح
  • x معلقة كبيرة كمون
  • x كوب زيت قلي
  • x عدد ليمونة
  • x معلقة كبيرة شطة
  • x كيلو سمك (بوري)
  • x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون


الخطوات

  1. هنغسل السمك و نضفه كويس من الداخل و بعدين نتبله بالملح و الفلفل و نغطية بالردة كويس.
  2. و على سطح ساخن كظهر الفرن أو طاسة تيفال هنشوي السمك على الجانبين حتى تمام النضج .
  3. و في طبق غويط هنخلط الثوم مع الملح و الكمون و الشطة و يضاف عليه قليلا من الماء و نعصر عليه الليمون .
  4. و بعد ما يستوي السمك هنضعه مباشرة في الخليط السابق لمدة دقيقة .
  5. و بعدين نضعه على مصفاه و نرشه بقليل من الملح و الشطة ثم يوضع في اطباق التقديم و بألف هنا.

الوقت

  • وقت التحضير : 
  • وقت الطهي : 
  • الوقت الكلى : 

الادوات المستخدمه

  • طاسة غويطة
  • ملقاط طعام
  • طبق مسطح

662945469

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Bottom Ad