المقادير
- 2 x عدد قرن فلفل حامى (مفروم)
- 2 x معلقة صغيرة فص ثوم مهروس
- 1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
- 1 x معلقة صغيرة بهارات
- 1 x معلقة صغيرة قرفة
- 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
- 1 x معلقة صغيرة كزبرة جافة مطحونة
- 1 x معلقة صغيرة بابريكا
- 1 x رشة كمون
- 1 x رشة جوزة الطيب
- ½ x كيلو لحمة مفرومة
- ½ x كيلو ممبار
الخطوات
- نقوم بتتبيل اللحم بقطع الفلفل الحار و الثوم و التوابل و الملح و الفلفل جيداً .
- نقوم بحشو الممبار باللحم و بذلك يكون جاهزاً للإستخدام فى أى وقت .
الوقت
- وقت التحضير :
- الوقت الكلى :
الادوات المستخدمه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق