طريقة عمل السجق في البيت - abo-kersh

Post Top Ad

الخميس، 6 ديسمبر 2018

طريقة عمل السجق في البيت



المقادير

  • x عدد قرن فلفل حامى (مفروم)
  • x معلقة صغيرة فص ثوم مهروس
  • x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
  • x معلقة صغيرة بهارات
  • x معلقة صغيرة قرفة
  • x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
  • x معلقة صغيرة كزبرة جافة مطحونة
  • x معلقة صغيرة بابريكا
  • x رشة كمون
  • x رشة جوزة الطيب
  • ½ x كيلو لحمة مفرومة
  • ½ x كيلو ممبار

الخطوات

  1. نقوم بتتبيل اللحم بقطع الفلفل الحار و الثوم و التوابل و الملح و الفلفل جيداً .
  2. نقوم بحشو الممبار باللحم و بذلك يكون جاهزاً للإستخدام فى أى وقت .





الوقت

  • وقت التحضير : 
  • الوقت الكلى : 


الادوات المستخدمه

  • وعاء زجاجي كبير

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Post Bottom Ad